Update

Hi allemaal! Ik heb al een behoorlijke tijd niks meer geschreven op mijn blog. Ik heb wel alle video’s die ik in die tijd heb gemaakt, ook op mijn blog gezet. Dus helemaal weg van de wereld was ik niet, maar toch.

Alweer bijna twee jaar geleden ben ik dit blogje begonnen en ik merkte dat ik even een break nodig had. Ik had niet zoveel inspiratie meer, maar nu wil ik zeker weer wat meer gaan plaatsen. Ik vind video’s maken super leuk, maar schrijven en fotograferen vind ik ook helemaal te gek.

Ik heb inmiddels ook een eigen Instagramaccount speciaal voor mijn blog en YouTubekanaal. Ik zou het super leuk vinden als jullie me daar op zouden volgen 😉

https://www.instagram.com/lifestylelover.nl/

Naamloosefergvwe.png

Dit was alleen even een kleine update. Bye! X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s