SALE!

Hi guys! De feestdagen zijn weer voorbij, de (saaie) maand januari is weer begonnen en de winter is ook in volle gang. Sommige mensen vinden de winter verschrikkelijk en kunnen niet wachten totdat het zomer wordt. Sommige mensen kunnen juist wel genieten van de winter. Gelukkig is er wel één hoogtepuntje waar we denk ik allemaal ontzettend blij van worden, namelijk dat er overal ontzettend veel sale is!

f

 

Bij Esprit kan je nu ontzettend veel leuke items scoren voor een hele fijne prijs! Je kan naar de winkel gaan, maar als je daar nou niet van houdt, kan je ook altijd lekker online op de website van Esprit shoppen.

Ik ga nu een aantal van mijn favoriete items uit de sale met jullie delen. Hier komen ze!

d

 

Dit spijkerjurkje vind ik persoonlijk heel erg tof! Je kan hem lekker nonchalant dragen door de rits een beetje open te doen. Het model op de site van Esprit draagt het jurkje met een shirt eronder, dat vind ik zelf ook een erg gaaf effect geven. Ik zou dit jurkje dragen met bijvoorbeeld stoere boots, zodat je het jurkje ook wat stoers geeft.

Dit stretchy spijkerjurkje is nu te koop voor €24,99 (oude prijs: €79,99)

r

 

Dit is typisch een gevalletje you either love it or you hate it. Ik vind het zelf heel erg gaaf. Je moet het natuurlijk wel goed combineren. Ik moet eerlijk toegeven dat ik fluweel best wel lastig vind om te combineren, máár als je dan eenmaal een leuke combi hebt, dan staat het wel echt heel leuk! Ik ben tegenwoordig helemaal into fluweel en alles wat daarmee te maken heeft. Ik heb onlangs ook een fluwelen broek gekocht (zie mijn shoplog) en ik ben er zo blij mee! Ja, dit vind ik echt een heel erg leuk item uit de sale.

Deze fluwelen blouse met strepen is nu te koop voor €29,99 (oude prijs: €49,99)

En dan nu nog mijn favoriete item uit de nieuwe collectie….

tr

 

Dat zijn deze super leuke schoenen. Het zijn hele mooie witte instappers die met ontzettend veel dingen kunnen worden gedragen. Witte sneakers zijn sowieso goed natuurlijk! 

Deze geperforeerde instapsneakers  zijn te koop voor €79,99

Zoals ik dus al zei, er is ontzettend veel sale bij Esprit op het moment, dus zeker de moeite waard om even te kijken (in de winkel, maar je kan ook heel gemakkelijk shoppen op de site). Ik vind de items die ze nu hebben heel erg leuk!

-XX-

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s