Dingen die ik telkens weer opnieuw koop

Er zijn een aantal beautyproducten die ik telkens weer opnieuw koop omdat ik ze gewoon heel erg fijn vind. Ik wil deze fijne beautyproducten dan ook graag met jullie delen.

CSC_3474

Het eerste wat ik altijd weer opnieuw koop is Catrice Glam & Doll false lashes mascara. Ik vind het borsteltje heel fijn. De mascara spreidt mijn wimpers heel erg mooi en het maakt ook gewoon mijn wimpers heel goed zwart. En hij is natuurlijk lekker betaalbaar.

Ik koop ook altijd de concealer van Essence opnieuw. Ik gebruik iedere dag concealer, dus dat gaat snel op. Om precies te zijn gebruik ik altijd de ‘Stay all day concealer’. Hij heeft voldoende dekking voor mij.

De poeder van de Hema, om precies te zijn de “Mattifying compact powder” vind ik ook heel fijn. Die koop ik dan ook erg vaak opnieuw. Hij kost volgens mij iets van 5 euro, dus hij is ook nog eens lekker betaalbaar.

CSC_3472

Ik gebruik vrijwel iedere dag droogshampoo, zodat ik wat meer volume en wat meer textuur in mijn haar krijg. Ik gebruik altijd de droogshampoo van batiste. De ‘Floral et FĂ©minin blush’ variant. Die vind ik het fijnst van allemaal. Hij kost ongeveer rond de 4/5 euro.

En als laatste koop ik ook altijd de Garnier Micellair reinigingswater opnieuw. Ik gebruik dat twee keer per dag, dus dat gaat vrij snel op bij mij. Het haalt gewoon heel goed je makeup eraf en het reinigt ook heel erg goed je huid. Top spul!

CSC_3476

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s