Fashiontrends 2016

Zoals belooft laat ik ook de fashiontrends van 2016 zien. Eerder liet ik al de beauty en haar trends zien, maar nu is het fashion gebied aan de beurt. Wil jij er helemaal trendy bijlopen dit jaar? Lees dan even verder. 🙂

m1mxl64cnvbw.jpg

 

Trend #1

De eerste trend die we, vooral in de lente, heel veel gaan zien is pastel. Ik ben dol op pastel kleurtjes. Het oogt heel lief en schattig, maar je kan het ook heel stoer combineren met leer of spijker.

Pastel-with-Pastel-Fashion-Look.jpg

Trend #2

Trend nummer twee is de kleur groen. En dan vooral kakigroen. We zagen deze trend ook al in de herfst van 2015, maar we kunnen kakigroen nu ook prima in de lente en zomer dragen. Kakigroen kun je dragen met zwart en wit, maar bijvoorbeeld ook met lichtgeel.

hmprod.jpg

Trend #3

Deze trend kan natuurlijk niet ontbreken in het rijtje. Namelijk de 70’s trend. Ook deze trend zagen we al volop in 2015, maar de 70’s trend gaat nog steeds door in 2016. Je kan dus nog zeker je flaired jeans aan.

Onder de 70’s trend valt onder andere;

  1. Flaired jeans. Wijd uitlopende broeken.
  2. Trompetmouwtjes. Wijd uitlopende mouwen
  3. Suède.
  4. Cut out shoulders. Open schouders.
  5. Print op print.

9e36aa81b84bdac4259475ed68c0960a

Trend #4

De vierde trend bestaat uit allemaal ruches. Laagjes aan je kleding. Het wordt ook wel volant genoemd. Het is een beetje lastig te omschrijven, maar op de foto hieronder kan je het goed zien.

volant1.jpg

Trend #5

Het laatste wat je het komende jaar heel veel voorbij ziet gaan komen, zijn de Nike Cortez sneakers. 2015 was hét jaar van de Adidas Stan Smith sneakers en nu hebben we dus de Nike Cortez. In de jaren negentig waren deze schoenen helemaal hot en nu dus weer. Ik vind ze zelf een beetje op bowlingschoenen lijken en het is ook niet helemaal mijn smaak.

nike-cortez-black-white-01.jpg

Dan waren dit alle trends. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden. Ik ben benieuwd wat jij de leukste trend vind. Laat het zeker even achter in de reacties. X

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s