Welkom op mijn kanaal!

Hi! Even een kleine update. Ik ben begonnen met een youtubekanaal! Ik weet dat ik in de Q&A zei dat ik nog geen youtubekanaal kon beginnen, omdat ik nog niet een hele goede camera had waarmee ik kon filmen. Ik kon echt niet wachten, dus ik heb gister mijn eerste video online gezet. Nu ik een youtubekanaal heb, betekent het natuurlijk niet dat ik stop met bloggen, maar de dagen wanneer ik iets post is wel veranderd. Ik plaats nu namelijk op maandag en woensdag een nieuw artikel en iedere zaterdag komt er om 15:00 een nieuwe video op mijn youtubekanaal. Mijn kanaal heet; Lifestylelover. Net zoals mijn blog. Als je deze link opent kom je bij mijn kanaal.

https://www.youtube.com/watch?v=VmmJjbF9QWE

Ik zou het heel leuk vinden als je wilt abonneren. 🙂

XX

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s