Tea tree oil

Tea tree oil. Een sterk ruikende, verzorgende olie. Ik heb het een tijdje geleden ontdekt en ik ben super enthousiast.

tea tree oil 00309

Tea tree oil is een 100% natuurlijke olie, wat natuurlijk super fijn is. Het heeft een antibacteriële werking.Trea tree oil staat bekend om zijn specifieke geur. Je houdt er wel of niet van. Persoonlijk houd ik er niet zo van. Het ruikt heel sterk. Ik kan de geur niet zo goed omschrijven.

tea tree oil 001

Misschien vraag je je af; ‘Wat doet ze er in hemelsnaam mee?’.

Ik gebruik het voor puistjes. Ik gebruik het nu ongeveer een week en ik merk al heel veel verschil. Mijn huid is veel egaler. Ook doe ik, wanneer ik een kokosoliehaarmasker in doe, een paar druppels van de tea tree oil in de kokosolie. Het maakt je haar heel zacht en het verzorgt de hoofdhuid ook heel goed. Kokosolie is trouwens ook een product wat 100% natuurlijk is. Ook kan je het op schrammen doen. Het desinfecteert het op een natuurlijke manier zonder te prikken.

tea tree oil 005

tea tree oil 006

Ik ben super enthousiast over dit wondermiddel. Je kunt vast nog veel meer dingen doen met tea tree oil alleen dat heb ik nog niet ontdekt, misschien maar even op internet kijken.

tea tree oil 002

Tea tree oil kan je kopen in de drogist zoals de Etos, maar ook bij de Tuinen. Het kost rond de €8,- voor 10 mL. X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s