Rosé gouden kwasten – boozyshop

Hi! Laatst kocht ik deze prachtige kwastenset van Boozyhop.nl. Ik kon geen review lezen over de kwastenset, dus ik heb hem eigenlijk op de gok gekocht. Toen de kwasten binnen kwamen, was ik heel erg blij en nieuwsgierig. Ik ga je alvast een ding vertellen; ik heb totaal geen spijt van de aankoop.

003

De set bevat 10 kwasten. 6 gezichtskwasten en 4 oogkwasten. Het handvat is wit met roségold, wat ik echt prachtig vind! Ik heb zelf ook een paar roségouden accesoires in mijn kamer staan, dus het past ook nog eens heel goed in mijn kamer.

004

Ik begin eerst met de gezichtskwasten.

Big powder | 1160

Deze kwast gebruik ik voor poeder. Hij is zo lekker zacht! Hele goed kwast.

kwasten boozyshop 001

Round buffer | 1420 

Deze kwast gebruik ik voor foundation. Ik vind hem heel erg fijn. Hij is lekker zacht. De haartjes staan lekker dicht op elkaar wat heel fijn is. Het enige minpuntje is dat er telkens een paar haartjes uitsteken. Op zich heb je er geen last van als je hem gebruikt.

kwasten boozyshop 002

Angled contour | 1240

Ook deze kwast is weer lekker zacht (heel deze set is lekker zacht!). De kwast is schuinafgesneden en heel fluffy. Ik gebruik deze kwast het liefst voor blush of bronzer. Ook weer een hele fijne kwast.

kwasten boozyshop 003

Flat contour | 1000

Dit is een hele platte kwast, waarmee je heel strak kunt contouren. Ik ben nooit zo weg van dit soort kwasten. Ik gebruik veel liever zo’n kwast als hiervoor. Maar als je zo’n kwast graag gebruikt, dan is hij zeker niet verkeerd.

kwasten boozyshop 004

Face shaper | 1060

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo goed weet wat ik met deze kwast moet. Ik gebruik hem nu maar voor highlighter, maar eerlijk gezegd vind ik hem een beetje overbodig in deze set. Ik had liever een normale oogschaduwkwast erbij gehad. Hij is wel lekker zacht.

kwasten boozyshop 005

Conceal buffer | 1430

Dit vind ik echt een hele fijne kwast! Hij is lekker stevig en daarom perfect om concealer aan te brengen. Overigens ook weer lekker zacht. Ja, echt een toppertje!

kwasten boozyshop 006

Dan nu de oogkwasten.

Soft blender | 2120

Dit is eigenlijk een dupe van de MAC 217 kwast. Hij is lekker multifunctioneel. Je kan hem gebruiken om oogschaduw aan te brengen op het bewegend ooglid, maar ook in de arcadeboog en je kunt hem ook gebruiken om de kleur te blenden. Ohja, je kunt hem ook voor highlighter op het wenkbrauwbot gebruiken. Echt een multikwast!

kwasten boozyshop 007

Small crease |2210

Wil je een kleur heel sterk aanzetten in de arcadeboog? Dan is dit echt een hele goede kwast daarvoor. Ik vind dit soort kwasten altijd heel fijn. Hij is lekker stevig en de haartjes staan dicht op elkaar. Fijn!

kwasten boozyshop 008

Wing liner | 3300

Zelf gebruik ik bijna nooit eyeliner en als ik eyeliner gebruik, gebruik ik een stift. Dus dit is eigenlijk voor mij een onnodige kwast, maar als je wel geleyeliner gebruikt dan is het wel een fijne kwast. De kwast is lekker dun waardoor je gemakkelijk een mooie eyeliner zet.

kwasten boozyshop 010

Brow liner | 3700

Dit vind ik ook weer een hele fijne kwast! De haartjes zijn heel kort, waardoor je heel goed en mooi je wenkbrauwen kunt bij tekenen. Ik ben heel blij dat deze kwast erbij zit.

kwasten boozyshop 009

Dit waren alle kwasten. Ik ben super enthousiast over deze set. Zeker het geld waard!

Je kunt de kwasten kopen op www.boozyshop.nl en ze kosten nu €27,99, maar normaal zijn ze €59,39. X

 

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s