10 dillema’s 

Hey allemaal! Ik ga vandaag uit 10 gekke en ook wel rare dillema’s kiezen. Op het moment voel ik me niet helemaal lekker, maar ik wilde heel graag tóch een artikel voor jullie maken. En nog een nieuwtje; ik heb sinds 4 dagen een beugel :0. Ik heb er gelukkig geen last van. Maar goed, laten we beginnen met de dillema’s! 

De tekst die dikgedrukt is, is het antwoord dat ik heb gekozen. 

1. Nooit meer je tanden poetsen of je tanden poetsen met filet american. Ik denk echt dat ik over mijn nek ga als ik mijn tanden poets met filet american. Bah! Maar het is ook wel vies om nooit meer je tanden te poetsen. Alleen van filet american worden je tanden ook niet echt schoner. Dan maar een kauwgommetje. 

2. Altijd ovenwanten aan of per dag maar 100 woorden mogen zeggen. Altijd ovenwanten aan lijkt me echt super onhandig. Dan kan je toch helemaal niks meer?! 100 woorden is wel erg weinig, maar ovenwanten aan? Nee dat wordt niks. 

3. Je bent analfabeet of je hebt schubben over heel je lijf. Awhg! Dit is zo lastig! Maar niet kunnen lezen en schrijven lijkt me wel erg lastig. Maar schubben over heel je lijf is ook niet echt prettig. Er bestaan wel mensen die niet kunnen lezen en schrijven en die kunnen ook nog een normaal leven leiden. Ik ken geen mensen die schubben hebben, dus ik ga maar voor analfabeet zijn. 

4. Er zit altijd een clown naast je bed of je neus groeit als je liegt. Ik ben ontzettend bang voor clowns, dus ik heb sowieso liever dat m’n neus groeit als ik lieg. 

5. Iedereen hoort wat jij denkt of jij hoort wat iedereen denkt. Ik zou denk ik echt helemaal gek worden als ik altijd de gedachtes van andere hoor, dus nee. Liever dat iedereen mijn gedachtes hoort. 

6. Elke ochtend een frikandel speciaal eten of voor altijd in een eenpersoonsbed slapen. Sowieso voor altijd in een eenpersoonsbed slapen. Het lijkt me niet eens zo erg. Iedere ochtend een frikandel eten? En dan ook nog met mayonaise, curry en uitjes?! Bah! 

7. 25 kilo aankomen en het nooit meer verliezen of 2 jaar in de gevangenis zitten. Als je 25 kilo aankomt, kan je tenminste nog een leuk leven lijden. Als je voor 2 jaar in een gevangenis zit dan zit je daar maar. Nee dat lijkt me niks. 

8. Je zingt alles wat je zegt of je beweegt altijd in slow motion (je praat wel gewoon normaal). Ik praat meer dan dat ik beweeg, dus het lijkt me handiger om gewoon normaal te praten en in slow motion te bewegen. 

9. Je moet alles betalen in muntjes van 5 cent en je krijgt ook alles terug in muntjes van 5 cent of je hebt altijd windkracht 7 tegen. Ik heb echt een ontzettende hekel aan tegenwind, dus dan maar alles betalen in muntjes van 10 cent. 

10. Al je kleren zijn 3 maten te klein of je zegt alles 2 keer. Dit is ook zo’n lastige… Maar ik ga toch voor alles 2 keer zeggen. Ik vind te kleine kleding echt niet fijn. Als ik alles 2 keer zeg, is het eerder irritant voor de mensen om me heen. Haha. 

Dit waren de 10 dillema’s. Ze zijn erg lastig kan ik je vertellen! Gelukkig is het maar een spelletje en is het niet in het echt zo, want dan zo ik ech gek worden! Ik zie jullie woensdag weer! Bye x 
Advertenties

4 comments

 1. Ja punt 6 is wel iets om over een paar jaar nog eens te vragen!
  En punt 7 vind ik ook een lastige!! Pffff nog eens 25 kg erbij , ik ga wel 2 jaar op vakantie.

  Like

 2. Grappige dilemma’s Jacky.
  Wat de eerste betreft, kauwgom met een beugel in zou ik gauw uit je hoofd zetten, zit zo helemaal tussen je slotjes in of je slotjes laten los.
  En punt 6…ik spreek je nog wel eens als je 20 bent. 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s