My life in pictures #1

Vandaag heb ik een ‘My life in pictures’ voor jullie. Ben je benieuwd wat ik op een luie zaterdag doe? Lees dan snel verder. 

Ik werd om half 10 wakker en ik ontbeet met mijn favoriete ontbijtje van het moment, namelijk yoghurt met muesli en een klein beetje honing. Zo lekker! 

  
Na het onbijt keek ik een paar Youtube video’s (Ik ben volgens mij Youtube verslaafd… 😁😅) Daarna was het toch wel echt tijd om wat nuttigs te gaan doen, dus besloot ik om mijn kamer op te ruimen. 

  

Nadat mijn kamer weer helemaal netjes was bakte ik twee héérlijke wentelteefjes. I know, heel erg ongezond, maar wel zóóó lekker! 

  
Ohja, natuurlijk moet er wel lekker veel suiker op! Haha! Toen ik de wentelteefjes op had, keek ik weer een paar youtube video’s. Rond een uur of drie kreeg ik weer een beetje trek en ook had ik wel dorst dus pakte ik een glas water met een heerlijke wilde perzik. 

  Mijn broertje moest naar de kapper en ik eigenlijk ook dus we besloten om nog even snel langs de kapper te gaan. (Bij onze kapper kan je zo langs komen. Je hoeft geen afspraak te maken. Lekker handig!). Alleen ik moest we wel eerst even aankleden, want ik liep al heel de dag in pyjama. Mijn outfit was een lichtroze skaterskirt (Only) met daarop een basic zwart shirtje (H&M) en daarop een giletje van imitatiesuède (H&M) 

  
  
Ik liet alleen de dode puntjes van mijn knippen. Toen mijn broertje en ik allebei geknipt waren gingen we weer naar huis en gingen we avond eten. Na het eten werkte ik nog aan mijn blog en keek ik ondertussen een film. 

  

Rond 11 uur ging ik naar bed. Het was een rustige dag, maar ondanks dat heb ik wel een paar nuttige dingen gedaan. 

  

Slaap lekker! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s