Tips voor school & huiswerk

Hey! Ik ga vandaag een aantal tips voor school en huiswerk met jou delen. Dit zijn tips die ik heb ontdekt uit ervaring, dus wat werkt bij mij, maar ik wil je niet garanderen dat het bij jou ook werkt, maar ik zou zeggen; probeer het gewoon dan kom je er vanzelf achter. Oke, hier komen de tips.

TIP 1:

Neem geen mega rugzak, maar gewoon een normaal formaat. Je hebt op school kluisjes waar je je boeken, die je de eerste 2 á 3 uur niet nodig hebt, in kan doen. Neem ook niet al je woordenboeken en je Bosatlas mee. Op school hebben ze woordenboeken en hebben ze waarschijnlijk ook een Bosatlas.

TIP 2:

Maak een planning voor je huiswerk. Het klinkt misschien allemaal overdreven, maar het is zoveel makkelijker. Je weet precies wat en wanneer je iets moet maken en dat is gewoon heel erg handig. Door een volle planning krijg ik ook altijd meer discipline om mijn huiswerk af te krijgen.

TIP 3

Let goed op tijdens de les. Het scheelt zo enorm veel qua huiswerk en leren. Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook wel eens niet op let, maar probeer zo goed mogelijk op te letten dan hoef je veel minder te leren voor toetsen.

TIP 4:

Als je tijd over hebt in de les maak dan alvast je huiswerk. Je hoeft het dan niet meer thuis te doen en dat is natuurlijk harstikke fijn, want dan kan je leuke dingen doen.

TIP 5:

Maak plezier! School is niet heel erg leuk, maar maak het gewoon leuk. Maak lol met je vrienden en vriendinnen en geniet van alle leuke dingen die je staan te wachten of die gebeuren!

Dit waren alle tips voor vandaag. Heb je zelf nou nog goede tips deel ze dan vooral in de reacties hieronder. Woensdag komt er nog een back to school artikel online, dus houd mijn site zeker in de gaten. 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s