5 favorites #1

Hey! Vandaag ga ik mijn favoriete dingen laten zien op het gebied van:

  • Thee
  • Boek
  • Nagellak
  • Bezigheid
  • Kledingstuk

Ik ben van plan dit vaker te doen, dus ik hoop dat jullie het leuk vinden.

De eerste categorie is thee. Ik ben op dit moment helemaal weg van Pickwick Rooibos Honey Blend. Hij smaakt heel lekker naar honing, dus als je niet zo van honing houdt kan je beter voor een andere thee gaan. Ik ben ook helemaal gek van Pickwick Green Tea Lemon. Die is heel lekker fris, zover thee fris kan zijn dan haha.

De tweede categorie: my favorite book. Mijn favoriete boek is On Top van Anna Nooshin. Anna Nooshin is blogger en youtuber. Haar boek gaat over online succes. Ik vind het een heel leuk en interessant boek, omdat ik ook online bezig ben. Dus zeker een aanrader als je ook een blog of en Youtube kanaal hebt.

CSC_1475

Categorie drie is nagellak. Mijn favoriete nagellak van dit moment is…

Claire’s Pastel Neons!

Misschien konden jullie het wel raden, maar ik ben zo enthousiast over deze nagellak! Hij blijft lang zitten, hij droogt snel en de kleur *smelt, smelt, smelt* zo mooi! Dé ideale zomerkleur!

CSC_1482

Categorie vier is mijn favoriete bezigheid. Ik ben de laatste tijd helemaal weg van plannen. Het klinkt misschien raar, maar ik heb eigenlijk gewoon een boekje waarin ik mijn to do lijstjes maak alleen dan op een net wat vrolijkere manier. Snap je nog niet helemaal wat ik bedoel kijk dan even dit artikel.

DSC_1479

De laatste categorie is mijn favoriete kledingstuk. Hier moest ik wel even over nadenken, maar ik ben eruit. Het is mijn leren jasje. Hij past bij iedere outfit en hij is heel makkelijk te combineren. Hij is echt top! Ja, zeker een groot favoriet.

Dit waren mijn vijf favorites van dit moment. Laat in de reacties achter wat jou 5 favorites zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s