Summer don’ts

Hey allemaal! Lekker aan ’t genieten van het zonnetje? Ik ben momenteel in Turkije. Heerlijk! Ik ga vandaag vijf summer don’ts laten zien. Dus dingen die écht niet meer kunnen.

Nummer 1 is onverzorgde voeten/nagels. Zorg er gewoon voor dat, als je voeten/nagels te zien zijn, er verzorgd en schoon uitzien. Ik zie zoveel mensen lopen met afgebladerde nagellak, hartstikke veel eelt. Nee dat kan echt niet meer!

DSC_1472

De tweede don’t is verbranden. Ik weet dat sommige mensen echt heel snel verbranden en dat ze er weinig aan kunnen doen, maar probeer gewoon goed te smeren. Het is ziet er lelijk uit als je verbrand bent en het is overigens ook nog eens heel slecht voor je huid, dus goed smeren!

DSC_1467

De derde don’t is stoppels. Tegenwoordig harsen er gelukkig heel veel mensen of laseren ze de benen (is wel wat duurder) maar stoppels nee, dat kan echt niet meer. Het ziet er gewoon niet mooi uit onder een rokje of een korte broek.

Een te kleine bikini; dat is de vierde don’t. Je ziet zoveel mensen met een te kleine bikini rondlopen. Ze lopen de hele tijd te hijsen aan het bovenstukje. Het is gewoon niet comfortabel voor jou en het is gewoon niet mooi.

De laatste don’t is uitgelopen make-up. Ik moet eerlijk zeggen dat mijn make-up ook wel eens uitloopt, maar eigenlijk kan het echt niet meer. Je hebt tegenwoordig van ieder make-up product een waterproof versie, dus het is eigenlijk niet meer nodig om met uitgelopen make-up rond te lopen. Je kan er ook voor kiezen om geen make-up op te doen als je weet dat je gaat zwemmen, maar daar moet je natuurlijk zelf voor kiezen.

CSC_1463

Dit waren alle summer don’ts. Ik hoop dat je het leuk vond. Bedankt voor het lezen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s