Mijn 5 favoriete nagellakjes voor de zomer

De zomer is weer begonnen! Ik ga mijn 5 favoriete zomer nagellakjes laten zien aan jullie Als je benieuwd ben welke nagellakjes ik graag draag in de zomer, lees dan snel verder.

DSC_1405

Als eerst mijn allernieuwste aanwinst: ‘Claire’s Pastel Neons’. Dit is een felle koraal kleur. Ik snap ook wel weer waarom er ‘pastel’ in de naam staat. Het is neon en pastel gemixt ofzo. Best wel lastig uitleggen, maar op de foto’s hieronder kan je het goed zien. De substantie van de nagellak is ook erg fijn. Niet te dik en niet te dun. Hij droogt best wel snel en dat vind ik zeker een pluspunt.

DSC_1413

DSC_1414

De volgende nagellak is een lieve lichtroze kleur. Dit is de kleur  ‘NYC 270 Raspberry Ice Cream’. Ik heb deze nagellak al een tijdje en ik moet eerlijk zeggen dat ik hem een lange tijd niet heb gebruikt, maar nu heb ik hem weer herontdekt in mijn stash. Hij is zo mooi! Vooral als je ietsje bruiner bent, is hij echt prachtig! Ook de substantie is erg fijn. Hij droogt wel iets minder snel. Dat is een klein nadeeltje, maar de kleur compenseert het weer. Haha.

DSC_1417

DSC_1419

De volgende nagellak is een lichtgele. Ik ben tegenwoordig helemaal weg van geel. Ik weet niet hoe het komt, maar alles wat een gele kleur heeft trekt mijn aandacht. Haha. Dit is ‘Hema 443’. De nagellak droogt snel, maar blijft niet heel lang zitten. Wat ik überhaupt wel erg vreemd vind, want er staat op de verpakking: Long lasting nailpolish. Dat is wel een beetje jammer, maar ik heb het er voor over, want hij is namelijk super betaalbaar.

DSC_1420

DSC_1423

De volgende nagellak is ook super goed betaalbaar. Hij is namelijk van Rimmel. Het is een mooie babyblauwe kleur. Hij heet ‘Rimmel 853 Pillow Talk’. Deze kleur draag ik ook graag in de lente, maar ook zeker in de zomer. Hij droogt ontzettend snel en hij blijft ook redelijk lang zitten. Ja, echt een fijne nagellak.

DSC_1432

DSC_1434

De volgende en tevens ook de laatste nagellak is van Ciaté. Dt is een hele mooie mintgroene kleur. Hij heet ‘Ciaté 104 Pepperminty’. De substantie is heel erg fijn en de nagellak blijft ook heel lang zitten, maar dat kan je ook wel verwachten van een redelijk dure nagellak. Hij is namelijk 13 euro. Dat vind ik te duur voor een nagellak, dus ik heb deze nagellak bij de Big Bazar gekocht. Dat is trouwens een hele goede tip als je duurdere merken wilt kopen. Bij de Big Bazar hebben ze L’Oréal, Essie, Ciaté en OPI voor een paar euro.

DSC_1427

DSC_1429

Dit waren mijn favoriete nagellakjes voor in de zomer. Laat in de reacties achter wat jou favoriete nagellak is voor de zomer.

DSC_1403

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s