H&M make me blush ’18 sweet rose’

Vandaag heb ik weer een review voor jullie. Ik had onlangs een paar dingetjes bij de H&M gekocht, waaronder deze prachtige blush. Ben je benieuwd wat ik er van vind, lees dan snel door!

DSC_1253

Ik had nog nooit iets van de H&M gekocht, qua cosmetica dan. Ik was eigenlijk al heel lang op zoek naar een mooie blush die niet al te duur is. Zoals ik al zei had ik bij de H&M een paar kledingstukken gekocht en ik dacht, ik kijk even bij de cosmetica of ze nog mooie producten hadden. En ja hoor! Ik zag deze blush en ik was verkocht! Ik ben zelf een koel type en deze blush is ook koel, dus dé perfecte match!

DSC_1259

Ik vind de verpakking niet héél bijzonder als ik eerlijk ben. Ik vind het wel handig dat de verpakking doorzichtig is, zodat je de kleur goed kan zien. Voor de verpakking zou ik hem niet kopen, maar het gaat tenslotte om de kleur toch?!

DSC_1255

CSC_1264

(Met flits)

CSC_1258

Daarentegen vind ik de kleur wel heel mooi. Mooi koel roze met een mooie zilveren glitter. Als je deze blush opdoet heb je geen highlighter nodig, omdat die zilveren shimmer zo mooi en opvallend is. Ik denk dat deze blush niet zo goed zal staan bij een warm type. Als je een warm type bent kun je beter voor een blush gaan zoals Nars Orgasm. Die blush neigt meer naar koraal en heeft in plaats van zilveren glitters gouden glitters. Maar nu dwalen we helemaal af naar een andere blush en het gaat immers om de blush van de H&M. Goed, waar waren we gebleven? De kleur! Ja echt een hele mooie kleur. Voor koele types dan.

CSC_1312

Hier zie je de glans heel goed.

CSC_1284

Dit is zonder flits. Nu zie je er zowat niks van, maar in het echt zie je ook die mooie glans.

CSC_1299

De structuur van de blush is ook heel fijn. Hij is lekker zacht. Ook is hij ontzettend goed gepigmenteerd. Je moet de blush voorzichtig aanbrengen, want anders wordt het te heftig. Ik merk alleen wel dat de blush na een uur of twee verdwijnt ofzo. Het klinkt heel raar, maar op een gegeven moment zie je hem niet meer. Dat is wel een beetje een nadeel. Maar goed, ik heb het er voor over, want je kan natuurlijk niet te veel verwachten van een blush die minder dan vijf euro kost.

Ja, ik kan deze blush zeker aan koele types aanraden. Als je een warm type bent kan je deze blush beter laten liggen. Dus als je een mooie koele blush met shimmers zoekt die niet te veel kost dan zou ik zeker even een kijkje nemen.

H&M blush: €3.99

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s