Nail art madeliefje

Lente; lammetjes in de wei, kuikentjes, bloemetjes… Ga zo maar door. Vandaag heb ik voor jullie een hele schattige lente nail art. Inspired by spring. ūüôā

CSC_0978

Ik heb de volgende nagellakken gebruikt:

  • Rimmel London ‘558 Go wild-er-ness’
  • Rimmel London ‘703 White hot love’
  • Essence ‘137 Wanna be your sunshine’
  • Rimmel London ‘740 Clear’

CSC_0977

CSC_0996

CSC_1006

CSC_1019

Ik heb als eerst mijn nagels gelakt met de paarse nagellak;¬†Rimmel London ‘558 Go wild-er-ness’.¬†De lak dekt niet fantastisch. Ik moest namelijk¬†drie lagen aanbrengen voordat de kleur echt was zoals de kleur¬†in het potje. De lakt droogt wel snel. Dat is dan weer een voordeel.

CSC_1010

Ik heb de nagellak goed laten drogen. Daarna zet je met een dottingtool drie stipjes op¬†je ringvinger. Hiervoor gebruikte ik; Essence ‘137 Wanna be your sunshine’¬†Voor de stipjes kan je ook de achterkant van een sat√©prikker of een schuifspeldje gebruiken.

CSC_1024

Ik heb de stipjes goed laten drogen. Het is heel belangrijk dat alle nagellak goed droog is, want anders droogt het nooit meer en dat is natuurlijk zonde van je werk.¬†Je pakt¬†een dottingtool die iets kleinere stipjes maakt dan degene die¬†je had gebruikt voor de gele stipjes. Dan dip je je dottingtool in de witte nagellak, in mijn geval; Rimmel London ‘703 White hot love’. Je maakt daarmee allemaal stipjes rondom de gele stipjes die je net hebt gezet, zodat het bloemetjes worden. Ik gebruik vaak het woord ‘stipjes’ but I don’t care.

CSC_1029

Zoals je al op de foto hierboven kan zien vallen de gele stipjes een beetje weg, dus die zetten we nog een keer met de dottingtool aan. Zorg wel weer dat alle stipjes goed droog zijn. Als de nail art helemaal droog is, kan je een top coat aanbrengen. Ik bracht Rimmel London ‘740 Clear’ aan. Dit is een sneldrogende top coat en dat vind ik zelf heel erg handig, want ik HAAT wachten.

CSC_1036

En dan is dit het eindresultaat. Ik vind het persoonlijk echt een hele leuke en schattige nail art. Ook is hij heel makkelijk te maken. En dat is natuurlijk altijd fijn!

PS. Je kan binnenkort mijn manicureroutine verwachten.

-x- Jacky

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s