Review Sleek au naturel palette

Hi! Vandaag review ik het Sleek au naturel palette die ik onlangs heb gekocht op de beautyglossparty. Ben je benieuwd wat ik van dit palette vind? Lees dan snel door.

DSC_0843

DSC_0850

DSC_0852

DSC_0855

Het palette heeft twaalf kleuren. De bovenste rij zijn lichte kleuren en de onderste rij zijn donkere kleuren. Het palette heeft matte tinten en glimmende tinten. De namen van de kleuren zijn niet in het doosje zelf geprint, maar die staan op een apart plastic blaadje wat op het palette ligt. Zelf vind ik dit een beetje onhandig, want ik raak sowieso dat blaadje kwijt.

Het doosje zelf vind ik er goed uitzien. Heel basic. Gewoon mat zwart. Het logo van Sleek is glimmend, waardoor hij niet heel erg opvalt maar toch zichtbaar is. Leuk detail. Het enige nadeel is dat het doosje een beetje lastig open gaat. Of is dat juist een voordeel? Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat als je het palette meeneemt dat het palette dan open gaat.

Dan is het nu tijd voor de swatches. Als eerst de bovenste rij (de lichte kleuren).

CSC_0870

Van onder naar boven.

Nougat, Nubuck, Cappuccino, Honeycomb, Toast, Taupe

Nou, wat kan ik er van zeggen. Licht. Niet zichtbaar. Ik moet er wel bij zeggen dat glimmende kleuren meer pigment hebben dan matte kleuren. Kijk maar naar de bovenste kleur. Die is vrij glimmend. Ik vind het zelf niet zo nodig om een hele gepigmenteerde highlighter te hebben. Deze highlighter vind ik precies goed. In het midden van mijn arm zie je zowat niks. Dat zijn de huidkleurige tinten. Mwa, Ik ben er niet helemaal weg van. Misschien zijn de donkere tinten wel goed gepigmenteerd.

DSC_0880

Van onder naar boven.

Conker, Moss, Bark, Mineral earth, Regal, Noir

En alsof ze goed gepigmenteerd zijn. Woehoee! Geweldig! Super mooie kleuren. Super gepigmenteerd. Echt perfect! Prachtige aardetinten. De zwarte kleur valt me eerlijk gezegd wel een beetje tegen. Zwart is zwart en geen donkergrijs en dat is deze kleur wel. Jammer.

Ik heb natuurlijk ook een ooglook gemaakt met het palette en dit is het resultaat.

026

027

028

Nougat op het wenkbrauwbot. Cappuccino op het bewegende ooglid. Moss in de arcadeboog en een beetje geblend op het bewegende ooglid. Taupe in de binneste ooghoek en een beetje geblend op het bewegende ooglid en bark alleen in de arcadeboog. 

Het is een vrij simpele ooglook, maar van mij hoeft het allemaal niet zo opvallend. Je kan natuurlijk ook een donkere look maken. Dan gebruik je gewoon meer donkere kleuren.

Ik vind het een prima palette. De lichte kleuren komen beter uit op je ogen dan op je arm. Als je opzoek bent naar een goedkoop palette met nude kleuren dan kan ik je deze zeker aanraden.

Sleek au naturel palette – €9,95,-

-x- Jacky

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s