The colors of the rainbowtag

Vandaag heb ik mijn eerste tag op mijn blog. Het is (zoals je in de titel al kon lezen) the colors of the rainbowtag. Dat houd in dat ik bij iedere kleur van de regenboog een beautyproduct laat zien waar ik fan van ben. De verpakking of het product moet in die kleur zijn. Laten we snel beginnen, want ik heb er zin in!

Welke kleuren zijn er?

  1. rood
  2. oranje
  3. geel
  4. groen
  5. blauw
  6. paars
  7. roze
  8. multicolor

001

Rood: Bij rood heb ik gekozen voor deze Coca Cola lipsmacker. Ik vind lipsmackers heel erg fijn en ‘grappig’. Ze verzorgen je lippen goed en het leuke is natuurlijk dat ze een smaakje hebben. Deze Coca Cola variant smaakt naar kers. Heel erg lekker. Ik vind de Fanta variant ook heel fijn en lekker alleen die heeft natuurlijk geen rode verpakking.002

Oranje: Bij oranje heb ik gekozen voor deze hééérlijke body cream van Rituals. De geur van deze body cream is echt goddelijk! De substantie is heel erg fijn. Niet te waterig en niet te vettig. De body cream laat wel een ‘glimmend’ laagje achter, waardoor je armen en benen extra bruin lijken.

003

Geel: Bij geel heb ik gekozen voor de Andrélon glans crème. Dit is speciaal voor blond haar. Vandaar dat de flacon ook geel is. Ik doe deze crème in mijn haar als ik mijn haar heb gewassen. De crème verzorgt heel erg goed. Ik doe de crème alleen in de punten van mijn haar, want als ik het bij mijn aanzet doe dan wordt het vettig.

Groen: Bij groen heb ik gekozen voor een handcrème004 van Rituals. Ik kan NIET tegen droge handen, dus ik doe altijd voordat ik naar school ga handcrème op. Een tijdje terug gebruikte ik de handcrème van de Hema, maar nu ben ik weer helemaal over op de handcrème van Rituals. Ook deze ruikt hééérlijk. Eigenlijk vind ik alle geuren van Rituals wel lekker. 🙂

Blauw: Bij blauw heb ik gekozen voor mijn favoriete parfum van Beyoncé pulse NYC. Deze geur is een beetje005 zoetig maar toch ook wel weer ietsje zwaarder (ik ben heel slecht in geuren omschrijven..) Je kan deze geur prima overdag dragen, maar ook als je een feestje hebt is hij heerlijk. Ik vind de flacon er ook heel mooi uitzien!

Paars: Bij paars heb ik gekozen voor deze gew006el-dig-e clumb defy mascara van Max Factor. Het borsteltje is een beetje rond, waardoor je wimpers gaan krullen en daardoor lijken je wimpers weer langer. Hij zorgt er ook voor dat je wimpers mooi spreiden en dat voorkomt dat je klonterige wimpers krijgt. Hij is wel wat duurder, maar ik heb het er voor over. Zeker een aanrader!

Roze: Bij roze heb ik gekozen voor een prachtige lipbalm/lipstick van de Hema. Op de verpakking staat dat het een lipbalm is, maar ik vind het meer een lipsti007ck (zeggen jullie trouwens; lipstick of lippenstift?). Dit is in de kleur 03. De lipstick is mat, wat ik zelf heel mooi vind staan. De lipstick voelt ook heel lekker zacht aan. Er staat ook; soft matt lipbalm.

Multicolor: Ik weet dat het natuurlijk geen kleur is van de regenboog, maar ik vond het wel bij de tag passen. Voor multicolor ben ik gegaan voor dit super grote en mooie palette van E.L.F. Er zitten in dit palette honderd verschillende kleuren. Van nude naar pastel en naar knal! Van mat naar glimmend. Ik houd er van!

008

Dit was de tag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Heb je nog suggesties voor andere tags? Laat het zeker achter bij de reacties!

-x- Jacky

Advertenties

4 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s