Over mij

Wat leuk dat je op mijn site kijkt! Ik ben Jacky verkleij. Ik ben 14 jaar oud en ik houd al vanaf dat ik klein ben van beauty en fashion. Ik plaats regelmatig een artikel op mijn blog en iedere zaterdag komt er een video op mijn youtubekanaal. Ik blog over beauty, fashion & lifestyle. Ik blog dus over alles wat me bezig houdt. Ook bespreek ik met jullie leuke trends en ik ga lekker diy’en. Ik heb er zin in! Jullie ook?

Voor vragen en eventuele samenwerkingen kunt u mailen naar ;

lifestylelover.info@gmail.com

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset


Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

Advertenties

12 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s